Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Μυστήριο με την υγεία γνωστού 30χρονου τραγουδιστή


Ο ίδιος εμφανίζεται να γράφει στο twitter, ενώ τα δημοσιεύματα γράφουν ότι νοσηλεύεται στην εντατική και ότι βρίσκεται σε κώμα.





"Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και είναι κοντά στο θάνατο, καθώς βρίσκεται σε κώμα. Η μητέρα του θα πάρει την απόφαση για το αν θα τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα υποστήριξης...", γράφει -μεταξύ άλλων- η ιστοσελίδα TMZ για τον Αμερικανό ράπερ Lil Wayne. Ωστόσο, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, αναρτήθηκε ένα μήνυμα όπου φέρεται ο ίδιος να γράφει: "Είμαι καλά σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και την αγάπη σας", ενώ η εκπρόσωπός του ανέφερε σε e-mail ότι ανακάμπτει.

Η ιστοσελίδα, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, έγραψε ότι ο Lil Wayne βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο εξαιτίας επιληπτικών κρίσεων και πιθανώς εγκεφαλικού επεισοδίου την Τετάρτη, αλλά βγήκε άμεσα. Λίγες ώρες αργότερα ξανάμπήκε στο νοσοκομείο, όταν ο σωματοφύλακάς του τον βρήκε αναίσθητο στο πάτωμα του δωματίου του.

Ο Lil Wayne, κατάγεται από τη Νέα Ορλεάνη. Άρχισε την καριέρα του σε ηλικία εννέα ετών και έγινε ο νεότερος καλλιτέχνης που υπέγραψε με δισκογραφική εταιρεία. Στο παρελθόν έχει υποστεί πολλές ανεξήγητες κρίσεις, οι πιο πρόσφατες από αυτές τον περασμένο Ιανουάριο.


gamatogr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου