Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τα ζώδια σήμερα 21/03/2013



Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…




ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Πρέπει να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια, αγαπητέ Κριέ, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Θα σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, ενώ θα νοιώσεις πως δεν σου μένει χρόνος για να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις τουλάχιστον τη διατροφή σου όμως, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Κριέ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα συμβούν αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και μπορεί να κρύβουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα το δεις με άλλο μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα, αν είσαι Κριός, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε επίσης σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.



ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αρχίζεις να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου, φίλε Ταύρε. Αυτό θα σε κάνει να καθίσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα. Έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες, μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ταύρε, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλές ευθύνες, στις οποίες πρέπει να φροντίσεις να είσαι συνεπής. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και θα καταφέρεις να τα καλύψεις αποτελεσματικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Δύσκολες θα είναι οι καταστάσεις που σε περιμένουν σήμερα, φίλε Δίδυμε, κυρίως στα επαγγελματικά σου και εσύ δείχνεις να έχεις έλλειψη υπομονής και τάση αυτοϋπονόμευσης. Να ξέρεις ότι θα σε ωφελήσει το να βγάλεις τις ηγετικές σου ικανότητες, γι’ αυτό μην διστάσεις να το κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αγαπητέ Δίδυμε και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που έχεις την μοναξιά μόνιμη παρέα, τώρα που ο Άρης κινείται στον Κριό και σε ωφελεί, θα έχεις την δυνατότητα να τη διώξεις, ξεκινώντας μία σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό ή το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου, αν θέλεις να τις τακτοποιήσεις. Έχε υπόψη σου πως οι συνάδελφοί σου είναι κοντά σου και με ομαδική εργασία, μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να σκέφτεσαι πρώτα τις αγορές που σου είναι απαραίτητες και μετά να ξοδέψεις χρήματα, που δεν σου περισσεύουν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθήσεις να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ό,τι και αν γίνει και οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν, όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις το όνειρο σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όλο και κάποιος θα είναι κοντά στα γούστα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Καρκίνος. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.



ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Δυναμική σκέψη και αποφασιστικότητα είναι οι απαιτήσεις της ημέρας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέων, αν θέλεις να κρατήσεις σε ισορροπία τα κεκτημένα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν με όποια βοήθεια τους ζητήσεις. Μην σε πιάνει λοιπόν ο εγωισμός σου και μίλησε μαζί τους, για αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, φίλε Λέων, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις να το κάνεις αυτό, γιατί το έχει και ο ίδιος ανάγκη και θα σας δοθεί η δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο, ανοιξιάτικο βράδυ οι δυο σας. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου και μόνο αν είσαι βέβαιος, τόλμησε να εκμυστηρευτείς τον έρωτα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι καταστάσεις είναι καλές στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων. Πέρνα την μέρα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πάρεις μέρος σε προβλήματα που αφορούν συναδέλφους που ούτε καν τους έχεις σε εκτίμηση. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που να σχετίζεται με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει αρκετή προσπάθεια από την μεριά σου, για να ισορροπήσουν κάπως.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Παρθένε. Πρέπει όμως σήμερα να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από την άλλη, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να κάνεις δραστικές κινήσεις, αν θέλεις να διώξεις την μοναξιά μια και καλή από τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα, για να τα φέρεις στα σωστά επίπεδα.



ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αγαπητέ Ζυγέ, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς πλέον. Κατάστρωσε έναν λογικό προγραμματισμό και θα φέρεις τα θέματα που σε απασχολούν εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη στεναχωριέσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα θα σε ξεγελάσει. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μετά να σκεφτείς για μελλοντικές επενδύσεις και αγορές.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές, γι’ αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις. Ταυτόχρονα, αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την περίοδο να μην σου αρέσει και τόσο, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτή η Πέμπτη όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα με τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις, ικανοποιητικές και δίκαιες και για τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος, με τα προσόντα και την γοητεία που σε διακρίνει, να περιμένεις μία σημαντική γνωριμία να έρθει τώρα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις με σωστό τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά μην ρισκάρεις αυτά που ήδη έχεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, φίλε Τοξότη, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε θέματα που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου άμεσα. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια, με άτομα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Σήμερα όμως δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιείται μεταξύ της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν θα σου επιτρέψει να έχεις σωστή κρίση. Κράτησέ τες για αύριο, που το μυαλό σου θα είναι πιο καθαρό. Πρέπει επίσης να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να γίνουν στα οικονομικά σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Προσπάθησε σήμερα, φίλε Αιγόκερε, να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Μπορείς επίσης να προχωρήσεις και σε ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, αρκεί να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις, γιατί η μελαγχολία… παραμονεύει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Αιγόκερως, ο σύντροφός σου σήμερα θα σου δείξει ένα πρόσωπο πιο δυναμικό και ανεξάρτητο, με αποτέλεσμα να σε γεμίσει ανασφάλειες. Μίλησε του και εξήγησε του ότι η περίοδος που διανύεις δεν είναι η καλύτερη, ότι έχεις ανάγκη από την κατανόηση και την συμπαράστασή του και όχι από επιπρόσθετα προβλήματα. Όσο για εσένα που νοιώθεις ερωτικές μοναξιές, συνάντησε τους φίλους σου και πέρασε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα, θα σε απασχολήσουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Μέρα εντάσεων θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, φίλε Υδροχόε και πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και θα σε στεναχωρήσουν. Χειρίσου τες με διπλωματία και, όπως οι άλλοι είχαν κρυφές σκέψεις για το άτομο σου, φρόντισε να κρατήσεις και εσύ τις δικές σου γι’ αυτούς και μην εκδηλώσεις τις προθέσεις και τις απόψεις σου. Κράτησε σε απόσταση κάποια άτομα, για να σε εκτιμήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αγαπητέ Υδροχόε, αρκεί να διώξεις κάποιες αυταρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Κι αν ακόμη είσαι ελεύθερος, συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό. Ο χρόνος θα σε ανταμείψει με μία πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Επίσης, καλύτερα να μην ασχοληθείς σήμερα με κάποια μελλοντικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά και πρέπει να είσαι συνεπής στην διευθέτησή τους. Τα οικονομικά σου, με πολλές προσπάθειες που κάνει, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια χρέη του παρελθόντος.



ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά ζητήματα, ευνοείσαι απόλυτα, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, έχουν τις προοπτικές να κυλήσουν καλά, αν εσύ πρώτα δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφος σου για σένα. Αν πάλι δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία, που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Στα οικονομικά σου, κάνε κάποιες συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου