Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!


Εκτός των Ρέιντζερς τέθηκε ο Φρανσίσκο Σαντάζα λόγω φάρσας που του έγινε τηλεφωνικά όπου αποκάλυψε ότι πήγε στην σκωτσέζικη ομάδα για τα χρήματα!



Σύμφωνα με βρετανικές πηγές, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δέχτηκε μία κλήση από ένα μάνατζερ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ονομάζεται Τζακ ΜακΓκόνιγκλ και έχει έδρα το Λος Άντζελες. Ο γιαλαντζί ατζέντης λοιπόν τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

«Δεν υπέγραψα στους Ρέιντζερς για το επίπεδο (Οι Ρέιντζερς παίζουν στη Γ' κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων). Υπέγραψα για τα χρήματα. Μην το επισημοποιήσεις ακόμα στην ομάδα. Στείλε μου το συμβόλαιο πρώτα. Δεν θέλω μπελάδες...

Πως αποκαλύφθηκε ο συγκεκριμένος διάλογος; Ο υποτιθέμενος μάνατζερ σύμφωνα με τους βρετανούς ήταν οπαδός της μισητής αντιπάλου των Ρέιντζερς, Σέλτικ, ονόματι Τόμι. Όπως καταλαβαίνετε, εκείνος διοχέτευσε στον Τύπο τη συνομιλία τους ρεζιλεύοντας τον ίδιο τον ποδοσφαιριστής και τον σύλλογό του.



Τι έκαναν οι Ρέιντζερς μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε; Έθεσαν εκτός ομάδας τον Σαντάζα και αποφάσισαν τη διενέργεια έρευνας για το θέμα προκειμένου να εξακριβωθεί αν όντως ο παίκτης είναι ένοχος και αποδειχτεί ότι για λεφτά τα έκανε όλα, που λέει και το άσμα.

πηγή:sportdog.gr



to-mati.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου