Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 ως 24 Μαρτίου. Τι δείχνουν τα άστρα;


Ουφ! Ανάδρομος τέλος. Μπερδέματα τέλος. Ηρεμούμε τώρα; Φτιάχουν τα πράγματα; Τι δείχνουν τα άστρα; Ποιες οι τάσεις του ουρανού; Πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά;




ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου είναι κατάλληλη για να βρεις τη χαμένη σου ηρεμία και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλύσεις και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου. Τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών που καταβάλλεις μπορεί να μην είναι ενθαρρυντικά, αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει και να σταματάς τον αγώνα σου. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και να είσαι σίγουρη πως πολύ γρήγορα θα δικαιωθείς, για όλα τα καλά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Παρασκευή, θα μπορέσεις να φέρεις στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και να νιώσεις ικανοποιημένος από όλα όσα θα ακούσεις από την μεριά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους τη χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί και εσύ θα χάσεις, τελικά!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμη και μεθοδική ό,τι και να γίνει, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές οικονομίες.



ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα φαίνεται πως βελτιώνονται αυτήν την εβδομάδα για εσένα. Ο Ερμής κινείται πλέον σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και η περίοδος είναι κατάλληλη για ανασυγκρότηση της προσωπικής σου ζωής και ανεφοδιασμού της επαγγελματικής σου κατάστασης. Αν υιοθετήσεις κιόλας μια καλύτερη και πιο μετρημένη συμπεριφορά, ταυτόχρονα με εργατικότητα και πειθαρχία, τότε θα έχεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, είσαι σε πολύ καλό δρόμο και ο έρωτας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσετε από κοινού τα θέματα που πρόσφατα σας απασχόλησαν. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι η Αφροδίτη από τον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, σε ευνοεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και μια πολύ καλή γνωριμία είναι κάπου εκεί έξω για σένα... Μην τη χάσεις!

Επαγγελματικές
Τα μπερδέματα, οι καθυστερήσεις, και οι παρασκηνιακές καταστάσεις που είχες στη δουλειά σου, παίρνουν επιτέλους ένα οριστικό τέλος. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στον Κριό, από την Τετάρτη και μετά, οι συνεργασίες εντός και εκτός του επαγγελματικού σου χώρου θα είναι ευκολότερες και πιο αποδοτικές. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις αυτήν την εβδομάδα να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι υπεραρκετές...



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εργασία εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άγχος της καθημερινότητας σου και αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, κάποιες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, όπως η ορθή πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, καθώς και η νέα θέση του Άρη στον Κριό από την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνουν πως θα υπάρξει κάποια προοπτική βελτίωσης, αλλά και σημαντική αύξηση του παράγοντα της τύχης, τόσο στις αισθηματικές σου υποθέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

Αισθηματικές
Υπάρχουν πράγματα στη σχέση σου, τα οποία δεν συζητάς με τον σύντροφό σου. Σταμάτα να το κάνεις αυτό και μίλα ανοιχτά, πες τα πράγματα με το όνομά τους και θα δεις πως όλα θα λυθούν εύκολα και γρήγορα. Όσο για εσένα που περιμένεις ακόμη το άλλο σου μισό, από την Παρασκευή και μετά που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Κριό, ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα. Έχε το νου σου, να την ακούσεις και να την ανοίξεις…

Επαγγελματικές
Επιτέλους έφτασε ο καιρός να προχωρήσουν κάποια πράγματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν. Μπορεί κάποια οικονομικά προβλήματα να συνεχίζουν να σε αγχώνουν και οι υποχρεώσεις να σε πνίγουν, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μία τάξη όλα όσα εκκρεμούν. Θα δεις ότι με λογικές πράξεις, θα καταφέρεις ακόμα και να εξοικονομήσεις χρήματα. Αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς από μια καταναλωτική μανία, που δύσκολα μπορείς να διώξεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Κριό από την Τετάρτη και μετά, και την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, σε ευνοεί πάρα πολύ και απολαμβάνεις τις επιτυχίες και την καλή επικοινωνία που έχεις με τον περίγυρό σου. Με τον Ερμή σε ορθή πλέον πορεία στους Ιχθείς, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί θα υπάρχουν στιγμές που το δίκιο θα σε πνίγει και η διορατικότητά σου θα βρίσκει τοίχο στις αντιδράσεις τους. Προσπάθησε να τους ανοίξεις τα μάτια με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο και όχι με ειρωνεία και εκνευρισμό.

Αισθηματικές
Δώσε τέλος σε εγωισμούς και καταστάσεις που μπορεί να στεναχωρούν τον σύντροφό σου. Αν υιοθετήσεις μία πιο τρυφερή και ανάλαφρη συμπεριφορά, θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν. Κι εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί ένα πρόσωπο, που θα γνωρίσεις σε επαγγελματικό ταξίδι και θα σε ενθουσιάσει. Η Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στους Ιχθείς, ευνοεί όλες τις κοινωνικές σου επαφές.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολλές επαφές και δραστηριότητες, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχες στη δουλειά σου, από την προηγούμενη περίοδο. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και προσπαθείς να τις καλύψεις. Αυτές τις ημέρες, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να μην τα διαλύσεις όλα σε μια στιγμή αδυναμίας. Συγκρατήσου!!!



ΛΕΩΝ
Με τόσες θετικές πλανητικές επιρροές θα πρέπει η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου να είναι στο φουλ. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, που σε απασχολούν. Να ξέρεις πως ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορέσεις να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Τόσο η νέα θέση του Ήλιου, από την Τετάρτη και μετά στον Κριό, όσο και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από την Παρασκευή και μετά, σου χαρίζουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες και χαράζουν άλλους, πιο εύκολους δρόμους, για την υλοποίηση των ονείρων σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αλλά και πάλι έχεις το αίσθημα πως κάτι λείπει. Να ξέρεις πως ο σύντροφός σου είναι πραγματικά ευτυχισμένος μαζί σου, γι’ αυτό σταμάτα να ταλαιπωρείσαι με μαύρες σκέψεις. Τώρα μάλιστα που ο Άρης είναι στον Κριό, ο ερωτισμός σου θα φτάσει στα ύψη και το έτερον ήμισυ θα είναι ευτυχισμένο δίπλα σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, να θυμάσαι πως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι θετική στα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα, γιατί θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Οι επαφές και η καλή επικοινωνία θα ξεκινήσουν από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, ιδιαίτερα για καινούργια πράγματα που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να σου γίνουν προτάσεις, για καινούριες συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, κάποιες υποχρεώσεις που είχες από παλιά, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και πολλές καταστάσεις αρχίζουν να ισορροπούν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, καθώς ο Ερμής επέστρεψε την Κυριακή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και η διέλευση της Αφροδίτης, την Παρασκευή, στον Κριό, θα σου προσφέρουν όλες τις καλές επιρροές τους, για να διορθώσεις αποτελεσματικά τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να αποκαταστήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο έπακρο. Έχεις την εύνοια των πλανητών, αλλά πρέπει και εσύ να βγεις από την βόλεψή σου και να κάνεις βήματα για να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους, χωρίς εγωισμούς.

Αισθηματικές
Ήρθε η ώρα να πάρουν τέλος κάποιες καταστάσεις, που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Σε αυτό θα σε ευνοήσει και η Αφροδίτη από τον Κριό, που θα σε βοηθήσει να δεις πιο ξεκάθαρα μερικά θέματα και καταστάσεις, αλλά και να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, ήρθε η ώρα η μοναξιά σου να πάρει τέλος. Οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και σου χαμογελούν, καθώς σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία, μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχει λόγος να έχεις ανασφάλειες. Η δουλειά σου πηγαίνει πάρα πολύ καλά και έχεις φέρει τα πράγματα σε τόσο καλό σημείο, που η επιτυχία θα είναι εγγυημένη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που ακόμη δεν το βλέπεις, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, με αποτέλεσμα όπως παίρνεις τα χρήματα, να τα ξοδεύεις χωρίς να σου μένουν.



ΖΥΓΟΣ
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις αρκετό τρέξιμο, για να προλάβεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και θέλεις να τακτοποιήσεις. Ο ορθόδρομος πλέον Ερμής στους Ιχθείς, θα σου χαρίσει τη δυναμικότητα και τη διάθεση για να τα καταφέρεις, ενώ θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, με τον Ήλιο να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού, από την Τετάρτη και μετά, ώστε να πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται να δείξεις στην υγεία σου και να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι, γιατί με τους ρυθμούς που πας, πολύ γρήγορα οι δυνάμεις σου θα σε προδώσουν.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη στον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, η γοητεία αλλά και ο ερωτισμός σου θα διακρίνονται από χιλιόμετρα αυτήν την εβδομάδα. Σίγουρα ο σύντροφός σου θα περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί σου. Κινήσου όπως ξέρεις και είναι σίγουρο πως θα έχεις μία απίστευτα ερωτική εβδομάδα. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, να ξέρεις ότι οι μέρες είναι ιδανικές για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, σε μία κοινωνική εκδήλωση που θα βρεθείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά – και την αγκαλιά σου επίσης!!!

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα θα σε διακρίνει και αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα, που σε κρατάνε πίσω στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ανοιχτείς σε άσκοπα έξοδα. Αντιθέτως, πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ δυναμισμό και καλή διάθεση, για να ολοκληρώσεις θέματα που συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Στο χέρι σου είναι να βγεις νικήτρια από τις δοκιμασίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις υποθέσεις σου, πρέπει να βασίζεται εξολοκλήρου στην λογική και όχι στο συναίσθημα.

Αισθηματικές
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για περασμένες καταστάσεις. Το κλίμα αυτής της περιόδου είναι πιο ερωτικό και μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Αν ζεις ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις πως οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να περάσεις καλά ακόμη και με τους φίλους σου και… ό,τι ήθελε προκύψει!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα τα καταφέρνεις πολύ καλά, χωρίς πολλά προβλήματα. Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις ακόμα περισσότερη όρεξη για δουλειά, θα συνεργαστείς ακόμα πιο εύκολα και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, ενώ θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκινάει μια εβδομάδα κατά την οποία από την πρώτη ημέρα θα μπορείς να κινηθείς έτσι όπως θέλεις, για να πραγματοποιήσεις στόχους και σχέδια που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Σε όλα αυτά θα σε ευνοήσει και η διέλευση του Ήλιου στον Κριό από την Τετάρτη και μετά, που θα σου δώσει ό,τι ζητήσεις. Κράτησε χαμηλό προφίλ στις διαπραγματεύσεις που θα κάνεις και μην γίνεσαι αχάριστη, απέναντι σε άτομα που σου χαρίζουν απλόχερα την βοήθεια τους.

Αισθηματικές
Το έχεις πολύ ανάγκη να καθίσεις με το ταίρι σου, να χαλαρώσεις και να μιλήσεις γι’ αυτά που αισθάνεσαι. Η Αφροδίτη στον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, ανεβάζει τον ρομαντισμό σου και θα σου χαρίσει ανεπανάληπτες, παθιασμένες στιγμές τα προσεχή βράδια. Κάνε τις προτάσεις σου στον άνθρωπό σου και θα περάσετε πολύ καλά. Αν είσαι ακόμη μόνη σου, επιδίωξε αυτήν την εβδομάδα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό από εκεί που δεν το περιμένεις. Διώξε τις αναστολές και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί!!!

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεχίσεις στην τροχιά που έχεις χαράξει και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα, για να πάει ακόμη καλύτερα η δουλειά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις από αυτήν την εβδομάδα ακόμα και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά θέματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η προβληματική περίοδος, κατά την οποία υπήρχαν καθυστερήσεις και αναβολές, ναι μεν συνεχίζεται και σε εκνευρίζει, λόγω της ανάδρομης πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Σκορπιό, αλλά ταυτόχρονα ξεκινάει και μια καινούργια φάση στη ζωή σου. Με τις καλές επιρροές του ορθόδρομου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δεις τις ευκαιρίες να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις όλα αυτά που σε ενοχλούν στη σχέση σας, για να βρείτε από κοινού τις σωστές λύσεις, που έχετε και οι δύο ανάγκη. Θα μπορέσεις να δεθείς περισσότερο αυτές τις ημέρες μαζί του, αφήνοντας σιγά-σιγά όλα τα προβλήματα στο παρελθόν. Εσύ που βασανίζεσαι ακόμη από την μοναξιά σου, δεν νομίζεις πως έφτασε πια ο καιρός να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου, για έναν καινούργιο έρωτα; Η Αφροδίτη στον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, θα ανοίξει τον δρόμο για να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας πολλά θέματα που ήταν στάσιμα στη δουλειά σου θ’ αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις επιθυμητές λύσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να αποκτούν μια καλή πορεία και θα μπορέσεις να καλύψεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρόσεχε να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος για τις αντοχές σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που επιδιώκεις και θα επιβαρυνθείς περισσότερο από όσο μπορείς.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας, η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, όπως άλλωστε και η επικοινωνιακή σου δεινότητα, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής σε ορθή πορεία στους Ιχθείς. Άφησε την Αφροδίτη στον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, να σου προσφέρει απλόχερα όλες τις θετικές επιρροές της και τα καλύτερα έρχονται! Μπορείς να τελειώνεις μια και καλή με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν αυτόν τον καιρό. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ίσως να είναι και οι τελευταίες...

Αισθηματικές
Ο Άρης από την προηγούμενη εβδομάδα κινείται στον Κριό, πράγμα που σημαίνει πως οι καλές εξελίξεις στη σχέση σου είναι καθοδόν. Να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου, όπως και διασκεδαστικές συζητήσεις. Αυτή η εβδομάδα είναι και η ευκαιρία σου, αν σκέφτεσαι να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου στο μέλλον, απλά φρόντισε να το κάνεις με ήρεμο και όμορφο τρόπο. Καλά νέα και για εσένα που βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέου έρωτα, καθώς μια νέα γνωριμία υπόσχεται να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου!

Επαγγελματικές
Θέματα και καταστάσεις που έδειχναν να σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται να μπαίνουν επιτέλους σε καλή τροχιά στον επαγγελματικό σου τομέα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες σε περιμένουν, αρκεί να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου και να κινηθείς διπλωματικά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να αρχίζεις ήδη να βλέπεις φως στο τούνελ, καθώς έρχονται προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.



ΙΧΘΕΙΣ
Οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους αυτήν την εβδομάδα, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η Αφροδίτη, μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου ακόμα πιο εύκολα. Με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, ορθόδρομος πλέον, έρχονται πολλές καλές ευκαιρίες, που θα σε κάνουν στο τέλος να αναρωτιέσαι ποια να προεπιλέξεις!

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, έχεις μπει σε περίοδο που βλέπεις τα πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα φροντίσει να έρθεις ακόμη πιο κοντά στον σύντροφό σου, αλλά και για να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση του έρωτα, να ξέρεις πως διανύεις ήδη ευνοϊκή περίοδο, που φέρνει μία πολλά υποσχόμενη νέα σχέση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει πολύ καλά, παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο και νοιώθεις μια κούραση. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς, όμως, και άσε τους πλανήτες να κάνουν τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Τώρα μπορείς να κάνεις τις συναντήσεις και τις επαφές που θέλεις, αλλά και τα καινούργια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, γιατί οι υποχρεώσεις έρχονται από παντού, αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν άμεσα να βρίσκουν το κανονικό ρυθμό τους.
Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου