Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πρώην playmate, δασκάλα στο «κατηχητικό» της Χρυσής Αυγής!


Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate το 2005 και οι καυτές φωτογραφήσεις που ακολούθησαν, την ανέδειξαν ως μία από τις πιο σ έ ξ ι Ελληνίδες.
Λίγα χρόνια μετά, η Χριστίνα Σάμη βάζει και πάλι «φωτιά», αυτή τη φορά όχι με τις εντυπωσιακές αναλογίες της, αλλά με την επιλογή της να γίνει μέλος της Χρυσής Αυγής.


Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ξανθιά καλλονή πρόκειται σύντομα να διδάξει αρχαία ελληνικά και αγγλικά σε παιδιά, στο πλαίσιο της «διάπλασης των παίδων» που ξεκίνησε το ακροδεξιό κόμμα, ή «κατήχησης» όπως χαρακτηρίζουν άλλοι τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

«Μου έχει γίνει πρόταση να διδάξω στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια, όπου είμαι μέλος. Έχω πτυχίο φιλολογίας από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αγγλικών από την Ελληνοαμερικανική Ένωση» παραδέχεται η ίδια, ενώ χαρακτηρίζει απαραίτητη και την ένταξη του μαθήματος της ελληνικής ιστορίας, όπως έχει προαναγγείλει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης: «Στις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής τα παιδιά θα μάθουν πράγματα που δεν διδάσκονται στο σχολείο. Tους μαθαίνουν παραποιημένη την ελληνική ιστορία».



Από το στόχαστρο της δεν γλίτωσε ούτε ο καθηγητής λυκείου, που φέρεται να κατέβασε από το θωρηκτό Αβέρωφ τους μαθητές του σχολείου του, όταν εκείνοι επιχείρησαν να φωτογραφηθούν με την ελληνική σημαία στο πλαίσιο εκδρομής. «Τι καθηγητές είναι αυτοί; Σκουπίδια να τους πω;».


Το σίγουρο είναι ότι η αίθουσα στην οποία θα διδάσκει η πρώην playmate Χριστίνα Σάμη θα έχει περισσότερες ελληνικές σημαίες από κάθε σχολείο, αφού τα μαθήματα θα γίνονται στα γραφεία τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ενώ εκτός από τα παιδιά, σίγουρα θα παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα μαθήματα και οι πατεράδες τους…



to-mati.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου