Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Το μυστικό που ώθησε την Ρένα Παγκράτη στην αυτοκτονία


Γιατί η ηθοποιός Ρένα Παγκράτη αποφάσισε να βάλει τέλος

στη ζωή της;



Η εφημερίδα «NEWS» αποκαλύπτει το μεγάλο «μυστικό» που σκότωσε την ηθοποιό!
Ο αγαπημένος της ανιψιός, Γιάννης Γραμματικός ρίχνει φως και αποκαλύπτει το μυστικό που την "σκότωσε". «Λύνει» τη σιωπή του και δηλώνει: "Είναι ψέματα ότι πεινούσε και δεν είχε χρήματα. Είχε κάνει το κουμάντο της". Και πρόσθεσε: "Αποφεύγουμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε ως οικογένεια γιατί θέλουμε να προφυλάξουμε τη μνήμη της".

Ο ανιψιός της αποκαλύπτει για τις τελευταίες μέρες της ηθοποιού!«Δυο μέρες πριν φύγει από τη ζωή, η θεία μας ήρθε στο σπίτι μας να πιούμε καφεδάκι» και τονίζει:"Η θεία μου είχε μεγάλο άγχος με τη δουλειά της. Προσπαθούσε μέσω αυτής να ξεφύγει. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ενταχθεί σε κάποιες σειρές. Τελευταία φορά είχε παίξει σε ένα επεισόδιο στη "Λάμψη" του Φώσκολου. Έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν της έδιναν ρόλους και είχε απογοητευτεί. Θα έλεγα ότι είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας αυτού. Η δουλειά της ήταν το φως της. Συχνά πυκνά έλεγε: "Τι γίνεται με εμένα; Ήρθε το τέλος; Δεν με θέλουν πλέον; Δεν θα ξαναπαίξω;".

Το μοιραίο ερωτικό χτύπημαΈνα ερωτικό θέμα σε συνάρτηση με την ανεργία την ώθησαν στην κατάθλιψη."Απ' ότι ξέρω από τη μητέρα μου, εκτός από την ανεργία που βίωνε, υπήρχε και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο της δημιούργησε όλα αυτά. Την είχε καταβάλει, την είχε εξουθενώσει... τα αισθηματικά της Ρένας ήταν λίγο μπερδεμένα γιατί πολλοί ήθελαν να την αγαπήσουν, όμως δεν ξέρω πόσο ήθελαν την αγάπη της. Γιατί γενικά έβλεπαν το όνομα Ρένα" και δεν έβλεπαν τον άνθρωπο "Ρένα" δηλώνει ο ανιψιός της αδικοχαμένης ηθοποιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο τελευταίος της σύντροφος ήταν ένας Κύπριος ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο και αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη...


to-mati.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου