Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εσύ το ήξερες πως τα ακτινίδια είναι Νο1 τροφή-ασπίδα για τους πνεύμονες;


Θωράκισε την υγεία σου με ένα ακτινίδιο!



Τα ακτινίδια είναι γνωστά για την ενίσχυση της καλής λειτουργίας του εντέρου και την πρόληψη της δυσκοιλιότητας, παρόλο που έχουν μεγάλη διατροφική αξία και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών C, D, B6, B12, K, ψευδαργύρου και φυτικών ινών και ενισχύουν στο μέγιστο το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μία πρόσφατη έρευνα από την Ιταλία που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Thorax, αποδεικνύει ότι τα ακτινίδια έχουν τεράστια θεραπευτικά οφέλη για τους πνεύμονες, ενώ καταπολεμούν το άσθμα, το βήχα και το συριγμό κατά την αναπνοή. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι η συστηματική κατανάλωση ακτινίδιων μειώνει κατά 44% τον συριγμό, 28% την καταρροή της μύτης, 25% τον χρόνιο βήχα και 32% τη μειωμένη αναπνοή.

Επίσης, το ακτινίδιο προλαμβάνει από το κρυολόγημα, βελτιώνει το πεπτικό σύστημα, καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, καταπολεμά το οξειδωτικό στρες, μειώνει τη φθορά των κυττάρων, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και βελτιώνει την υγεία της επιδερμίδας.

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου