Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι και από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια...
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί εντάσεως 5 με 7 και στα πελάγη 8 μποφόρ, που το μεσημέρι από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.
Στην Αττική, αναμένονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και από τη νύχτα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις με βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα από τα δυτικά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Από τη νύχτα και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Βελτίωση από τα βόρεια τη νύχτα. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 και στο ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στο ιόνιο τοπικά σε 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλία και το βράδυ στην ανατολική Στερεά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Από τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοτέρα τμήματα, όπου τη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 7 τοπικά 8 μποφόρ. Τη νύχτα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 13 έως 21 και στη βόρεια Κρήτη έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα και στα νότια. Τη νύχτα θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου
onnews.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου