Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Αλαφούζος προς παίκτες: Έξτρα πριμ για την Ευρώπη!


Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε έξτρα πριμ στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εφόσον καταφέρουν και εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του “τριφυλλιού” στα πλέι οφ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το Σάββατο τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά το πέρας της, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και τους επισήμανε τη σημασία της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προαναγγέλλοντας τους έξτρα πριμ για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

"Αναγνωρίζω ότι βιώνετε μία δύσκολη σεζόν και προσπαθείτε να βοηθήσετε τον Παναθηναϊκό κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ξέρω τις προσπάθειες που καταβάλετε. Έχετε κατανοήσει πόσο σημαντική είναι για την ΠΑΕ η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η νίκη στο παιχνίδι που έχουμε στην Τούμπα, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας", ανέφερε αρχικά ο Αλαφούζος.

"Η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη θα ωφελήσει και εσάς. Θα λάβετε ένα έξτρα πριμ εφόσον πετύχετε, προκειμένου να αναγνωριστεί με αυτό τον τρόπο η συμβολή σας. Όσοι είστε εδώ, έχετε την εμπιστοσύνη μας. Σας θεωρούν αουτσάιντερ για την Τούμπα, αλλά εσείς μπορείτε να αποδείξτε την αξίας σας. Έχετε δείξει ότι είστε καλύτεροι και είναι στο χέρια σας να το επαναλάβετε", σημείωσε, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

newsitgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου