Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Δωρεάν εισιτήρια από το Εθνικό Θέατρο

Είσαι νέος, νέα έως 25 ετών; Το Εθνικό Θέατρο σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την παράσταση Γκόλφω την Τετάρτη 13 Μαρτίου και την Παρασκευή 15 Μαρτίου εντελώς δωρεάν!
Η κρίση φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά στο θέατρο όπως δείχνουν οι αυξανόμενοι αριθμοί εισιτηρίων στα θέατρα της Αθήνας. Οι νέοι που δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραστάσεις τώρα μπορούν να δουν ένα κλασσικό θεατρικό έργο δωρεάν μετά από πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου.


Το Εθνικό Θέατρο στραμμένο με ευαισθησία στη σύγχρονη πραγματικότητα και αναζητώντας καινούργιους τρόπους για να υποστηρίξει τους νέους και να τους φέρει πιο κοντά στην τέχνη του θεάτρου ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και διαθέτει έναν αριθμό δωρεάν εισιτηρίων για νέους έως 25 ετών για ένα έργο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Ελληνικό Θέατρο.
Η διάθεση των εισιτηρίων και για τις δύο παραστάσεις θα ξεκινήσει από τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24) το Σάββατο 9 Μαρτίου. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας και είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας για την προμήθεια των εισιτηρίων.
Γκόλφω του Σπυρίδωνος Περεσιάδη

Το δραματικό ειδύλλιο του Σπυρίδωνος Περεσιάδη αφηγείται μια τραγική ερωτική ιστορία με φόντο την εξιδανικευμένη εικόνα της ελληνικής υπαίθρου του 1893. Ο Νίκος Καραθάνος μετά το Συρανό ντε Μπερζεράκ επιστρέφει σκηνοθετικά στο Εθνικό Θέατρο και δίνει την προσωπική του φρέσκια ματιά πάνω σε ένα έργο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό θέατρο!
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου