Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Κανονικά εξακολουθεί να παίρνει το μισθό του ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Δεν έχει αποταχθεί απο το Σώμα



- Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό έχει συγκληθεί αλλά ο δικηγόρος του Επ. Κορκονέα δηλώνει αδυναμία να παρευρεθεί
– Η μισθοδοσία συνεχίζεται και για τον συνάδελφό του Βασίλη Σαραλιώτη
– Κύκλοι του υπουργείου: Έξαλλος ο Δένδιας και αποφασισμένος “να τελειώνει ο παραλογισμός”



Κανονικά συνεχίζει να παίρνει το μισθό του ο Επαμεινώνδας Κορκονέας παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, αν και το Πειθαρχικό Συμβούλιο έχει συγκληθεί πέντε φορές, ο δικηγόρος του Κορκονέα επικαλείται αδυναμία να παρευρεθεί, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει απανωτές αναβολές στην απόφαση του συμβουλίου.

Ως εκ τούτου, ακόμη και σήμερα -αν κι έχουν περάσει περισσότερα από 4 χρόνια από το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος- ο Κορκονέας εξακολουθεί να βρίσκεται εγγεγραμμένος στους καταλόγους προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και να λαμβάνει το 30% των αποδοχών του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τον συγκατηγορούμενό του Βασίλη Σαραλιώτη, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή 10ετούς κάθειρξης.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ο Νίκος Δένδιας είναι έξαλλος με την υπόθεση και αποφασισμένος να “τελειώνει ο παραλογισμός”.

Την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου πάντως, έχει προγραμματιστεί η επόμενη σύγκληση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού.
onnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου